topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet estragon-tortelloni

Cremet estragon-tortelloni

med stegt portobello og spinat

I aften frister vi med en lynhurtig pastaret, som hele familien vil elske. Vi steger portobello og løg, og tilsætter derefter grøntsagsbouillon, sojasauce og ost. Så havner svampefyldte tortelloni i den skønne sauce, og som et ekstra twist tilsætter vi også frisk spinat og estragon. Få minutter senere er pastaretten klar til at nydes.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Æg
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Estragon

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Portobello

1 stk

Løg

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3123 kJ
Kalorier (kcal)746 kcal
Fedt41.4 g
Mættet fedt22.1 g
Kulhydrat91.6 g
Sukker14.2 g
Protein39.7 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak portobello groft. 

Skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg portobello og løg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt grøntsagsbouillon, sojasauce [½ pakke, 2P], pasta, finrevet ost og vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt spinat
3

Imens, riv estragon groft. 

Skyl spinat. 

Tilsæt spinat og estragon lige inden servering, og vend sammen. 

Server
4

Anret estragon-tortelloni i dybe tallerkener.