topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaseret oksekød

Chutneyglaseret oksekød

med mandelbulgur og hvidløgsyoghurt

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi oksekød med indiske krydderier og abrikoschutney. Samtidig blander vi en cremet hvidløgsyoghurt sammen og koger mandelbulgur. Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat og persille.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Kalorielet
Allergener:
Sennep
Mælk
Nødder
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

4 g

Mild Mahal

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Goan Xacuti

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2687 kJ
Kalorier (kcal)642 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat47.9 g
Sukker17.2 g
Protein31.5 g
Salt4.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Bland salat
2

Imens, hak agurk og tomat groft.

Hak persille og løg fint.

Bland agurk, tomat, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og persille i en mellemstor skål.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og løg i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt salt [1/2 tsk I 1 tsk], vand [1/2 dl | 1 dl], Mild Mahal, Goan Xacuti og abrikoschutney, og steg videre i 1-2 min, eller indtil tyknet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav hvidløgsyoghurt
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og hvidløg i en lille skål.

Tilsæt mandler
5

Hak mandler groft.

Rør mandler i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret oksekød, bulgur og salat i dybe tallerkener. 

Top oksekød med hvidløgsyoghurt.