
Chutneyglaseret kyllingebryst
med aromatisk bulgurpilaf og hvidløgsyoghurt
Tags:
Under 650 kcal
•Proteinrig
Allergener:
Hvede
•Gluten
•Sennep
•Nødder
•Mælk
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
1 stk
Løg
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
280 g
Kyllingebryst
2 g
Curry-on
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
1 stk
Agurk
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Goan Xacuti
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
•Bageplade
•Stegepande
•Gryde
Fremgangsmåde

1

2

3

4

5

6