Chutneyglaseret kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chutneyglaseret kyllingebryst

Chutneyglaseret kyllingebryst

med aromatisk bulgurpilaf og hvidløgsyoghurt

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sennep
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

280 g

Kyllingebryst

2 g

Curry-on

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

1 stk

Agurk

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Goan Xacuti

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2458 kJ
Kalorier (kcal)588 kcal
Fedt19.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat50.8 g
Sukker20.5 g
Protein45.2 g
Salt2.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6