topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brunch for chokoladeelskere

Brunch for chokoladeelskere

4 portioner | med stracciatellayoghurt og pandekager

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien eller gæster i weekenden over en hjemmelavet brunch med masser af chokolade. Vi laver pandekager med chokoladeknapper, som vi topper med ricotta, citronsirup og kokos. Dine medspisende forkæles også med stracciatellayoghurt toppet med hasselnødder. Og sidst men ikke mindst, serverer vi sprøde toast toppet med avocadomos og granatæblekerner.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Nødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
45 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Citron

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

2 stk

Avocado

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

200 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

300 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Granatæble

200 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

100 g

Sirup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)10637 kJ
Kalorier (kcal)2542 kcal
Fedt123.5 g
Mættet fedt59.4 g
Kulhydrat283.9 g
Sukker151.9 g
Protein51.5 g
Salt7.4 g

Fremgangsmåde

Lav pandekager
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 3-4 min, indtil gylden. Stil til side i en skål.

Knus hasselnødder direkte i posen med en kagerulle, indtil groft knuste. Rist hasselnødder på samme stegepande i 3-4 min, indtil gyldne.

Pisk vand, pandekagemiks og halvdelen af chokoladeknapperne sammen i en stor skål.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.

Varm brød
2

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Halver citron.

Opvarm sirup og citronsaft i en lille gryde på middelhøj varme.

Lad simre i 8-10 min, rør nogle gange undervejs. Sluk for varmen, og dæk med låg indtil servering.

Pisk ricotta og citronsaft i en mellemstor skål i 30 sek, indtil glat og luftigt.

Lav avocadotoast
3

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Smør brød med avocadomos.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af. -Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Kom resterende chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovn i 20 sek ad gangen, rør mellem hver gang, indtil chokolade er smeltet. Bland yoghurt og chokolade i en stor skål.

Kom yoghurt i glas, og top hasselnødder.

Top avocadotoast med granatæble.

Anret pandekager på tallerkener, og top med ricotta, citronsirup og kokos.