topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chicken wok

with broccoli and noodles

I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler sprøde, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, peanutbutter, sojasauce, chilisauce og lime. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!

Tags:
Børnevenlig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

125 g

Broccoli

1 stk

Pak choi

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Løg

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2892 kJ
Kalorier (kcal)691 kcal
Fedt17.4 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat79.3 g
Sukker21.4 g
Protein51 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Steg kylling
1

Bring en mellemstor gryde med saltet* vand* i kog. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt kylling, krydr med salt* og peber*, og steg i 4-5 min under omrøring, indtil gylden og gennemstegt. Stil til side på en tallerken

Forbered grøntsager
2

Skær løg i 1 cm både [1/2, 2P]. Skær broccoli i 2 cm buketter [1/2, 2P]. Halver peberfrugt, fjern kerner og skær i 1 cm strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Riv et nip limeskal og skær sen lime i både. TIP: Du kan spise broccolistilken. Rens stilken og skær i 1-2 cm tern.

3

Vask stegepanden op, og opvarm sen en smule olivenolie* i den ved høj varme. Tilsæt broccoli, peberfrugt, løg, hvidløg, og et nip salt* og peber*. Svits indtil gyldne eller indtil peberfrugt er mør, men stadigvæk holder sammen, 7-8 min. Bland peanutbutter, sojasauce, sweet chilisauce, et skvæt limesaft og en smule olivenolie* i en lille skål. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand så bliver grøntsagerne hurtigere tilberedt, og så bliver de blødere for børnene at spise.

4

Når grøntsager er næsten færdige, tilsæt nudler til det kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil al dente. Gem lidt nudelvand, og hæld resten fra. Tilsæt nudler til stegepanden med grøntsager og dryp med lidt olivenolie*.

5

Tilsæt kylling, nudelvand* [1 dl | 2 dl], og peanutsaucemix til stegepanden med grøntsager. Rør godt rundt og opvarm i 1 min. Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand hvis sauce er for tyk. TIP: Klip nudler med en saks hvis det er svært at blande alt.

6

Anret wok i skåle, top nudler med limeskal og pres resterende limebåde over voksenportionerne.