Seared haddock in a garlic dukkah butter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Seared haddock in a garlic dukkah butter

Seared haddock in a garlic dukkah butter

with charred spring onion sauce and salad

Allergener:
Fisk
Sennep
Sesam
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 stk

Hvidløgsfed

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2624 kJ
Kalorier (kcal)627 kcal
Fedt34.4 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat37.6 g
Sukker9.1 g
Protein38.5 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6