Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør

Stegt kuller i dukkah-hvidløgssmør

med forårsløgsyoghurt og spinatsalat

Ugens fisk kommer at elskes af hele familien. Vi steger kuller, som får lov at simre i en skøn sauce med hvidløg og Dukkah-krydderier. Skønne tilbehør er boillonkogt bulgur, en frisk salat med spinat, agurk, tomat og gulerod, og en spicy dressing med yoghurt, forårsløg og chili.

Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Selleri
Fisk
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Forårsløg

½ g

Chiliflager

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 stk

Hvidløgsfed

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Smør (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2616 kJ
Kalorier (kcal)625 kcal
Fedt33.7 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat37.5 g
Sukker9.1 g
Protein38.4 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav dressing
1

Opvarm en stor stegepande på høj varme.

Steg forårsløg i 3-4 min, eller indtil let forkullet. Tag af varmen, og hak fint på et skærebræt.

Bland forårsløg, chiliflager, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål. 

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Kog bulgur
2

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.

Forbered grøntsager
3

Imens, skyl spinat.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Hak tomat groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav salat
4

Bland spinat, agurk, tomat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Steg fisk
5

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk]. Steg i 2-3 min på den ene side, eller indtil gylden. Vend forsigtigt, tilsæt smør [2 spsk | 4 spsk], hvidløg, Dukkah-Godt [1/2 pakke, 2P], vand [2 spsk | 4 spsk] og et stort nip peber, og steg videre 1-2 min, eller indtil fisken er gennemstegt og saucen er let tyknet.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret bulgur og salat i dybe tallerkner.

Top med fisk og sauce. 

Server med forårsløgsyoghurt.