topBanner
Casarecce

Casarecce

med ricottasauce, zucchini, champignon & tomat

En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!

Tags:VegetariskHurtig
Allergener:mælkselleriæggluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Zucchini

200 g

Champignon

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 pose

Purløg

4 g

Middelhavsdrøm

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

100 g

Ricotta

(Indeholdermælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

250 g

Casarecce

(Indeholderæg, gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør* (trin 5)

(Indeholdermælk)

½ tsk

Salt* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2836 kJ
Kalorier (kcal)678 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt14 g
Kulhydrat70 g
Sukker8 g
Protein27 g
Salt5 g
arrow down iconarrow down icon
Gryde
Stegepande
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.

3

Kom pasta i gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og pastavand. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.

5

Tilsæt zucchini, svampe og pasta, og vend sammen. Tilsæt smør* [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost og resterende purløg.