Skip to main content
Tex-Mex krydret ostebagt gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex krydret ostebagt gnocchi

Tex-Mex krydret ostebagt gnocchi

med rød peberfrugt og frisk forårsløg

I aften frister vi med en spændende opskrift med gnocchi som bliver stegt, og derefter ovnbagt med en fantastisk sauce med peberfrugt, majs, gulerod, hvidløg, tomat, chili og Tex-mex krydderier. Vi topper med to slags ost, gratinerer herlighederne gyldne, og server vores gnocchi med frisk forårsløg.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

195 g

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Majs

350 g

Gnocchi

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

5 g

Tex-Mex

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til gnocchi

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2835 kJ
Kalorier (kcal)678 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat88.6 g
Sukker21.2 g
Protein22.9 g
Salt7.8 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Smelt smør i en stor stegepande, tilsæt olivenolie, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden. Krydr med salt og et nip peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hæld væde fra majs.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og majs med salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 2 min.

Lav sauce
4

Tilsæt smør, hakkede tomater, ketchup, Tex-Mex, chiliflager, sukker, salt, vand, og lad simre i 3 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Bag gnocchi
5

Overfør gnocchi til et ildfast fad, hæld tomatsauce over, top med gouda og revet ost, og bag i 8-10 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener.

Top med forårsløg.