Tex-mex-krydret ostebagt gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-mex-krydret ostebagt gnocchi

Tex-mex-krydret ostebagt gnocchi

med peberfrugt, gulerod og forårsløg

I aften frister vi med en spændende opskrift med gnocchi som bliver stegt, og derefter ovnbagt med en fantastisk sauce med peberfrugt, majs, gulerod, hvidløg, tomat, chili og Tex-mex krydderier. Vi topper med to slags ost, gratinerer herlighederne gyldne, og server vores gnocchi med frisk forårsløg.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

1 stk

Forårsløg

5 g

Tex-Mex

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 dåse

Majs

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Sukker (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

1 spsk

Ketchup (step 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2854 kJ
Kalorier (kcal)682 kcal
Fedt25.2 g
Mættet fedt15.7 g
Kulhydrat88.1 g
Sukker21.4 g
Protein22.9 g
Salt8.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk], og hæld olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered grøntsager
2

Imens, snit forårsløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær peberfrugt i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en samme stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, majs, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i 4-5 min, indtil let brunet. 

Tilsæt gulerod og hvidløg, og steg videre i 2 min.

Lav sauce
4

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], hakkede tomater [1/2 estk, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk], Tex-Mex, chiliflager, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 dl | 2 dl], og lad simre i 3 min, indtil let tyknet.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Bag gnocchi
5

Overfør gnocchi til et ildfast fad, hæld tomatsauce over, top med gouda og revet ost, og bag i 8-10 min, indtil ost er smeltet og gylden.

Server
6

Anret gnocchi i dybe tallerkener, og top med forårsløg.