BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs

BBQ-glaseret pulled pork-hotdogs

med sprøde fritter og spinat-æblesalat

Hotdogs er perfekt, når børnene er sultne, og det skal gå stærkt. Aftenens velsmagende variant indeholder pulled pork, som vi vender med sennep og BBQ-sauce, syltet rødløg og frisk purløg. Vi serverer vores hotdogs med sprøde fritter, en frisk spinat-æblesalat og ketchup.

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Pulled pork

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

500 g

Kartofler

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ stk

Rødløg

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Æble

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Ketchup (step 6)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3301 kJ
Kalorier (kcal)789 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat98.7 g
Sukker25.9 g
Protein39.3 g
Salt7 g

Redskaber

Bageplade
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak purløg fint.

Lav pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken) i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav salat
4

Imens, bland æble, spinat, olivenolie [1/2 | 1 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en stor skål.

Varm brød
5

Imens, lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P].

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Vend sennep [1/2 pakke, 2P] og BBQ sauce i gryden med pulled pork. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

TIP: Spring senneppen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til smagen.

Server
6

Fyld pølsebrød med pulled pork, rødløg og purløg. 

Server med fritter, salat og ketchup [1 spsk I 2 spsk].