topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-glaseret svinemørbrad

BBQ-glaseret svinemørbrad

med cremet æbleslaw og kogte kartofler

Har du gemt denne ret til weekenden, eller har du valgt at den skal sætte guldkant på en hverdagsaften? Lige meget hvad, vil du ikke blive skuffet. Vi byder på BBQ-glaserede svinemedaljoner, som vi serverer med kogte kartofler og en cremet æbleslaw med kål, gulerod, forårsløg og mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

2 stk

Gulerod

1 stk

Æble

2 stk

Forårsløg

250 g

Svinemørbrad

4 g

Panamad

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3098 kJ
Kalorier (kcal)740 kcal
Fedt35.8 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat64.6 g
Sukker29.7 g
Protein37.3 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk] og krydr med et nip salt og peber.

Dæk til med låg, og stil til side. 

 

Forbered frugt og grønt
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

 

Steg kød
3

Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Panamad og et nip salt og peber.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Tag panden af varmen, tilsæt BBQ-sauce, og vend sammen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

 

Lav æbleslaw
4

Imens, bland kålblanding, gulerod, æble, mayonnaise, limesaft [2 tsk | 4 tsk], halvdelen af forårsløg og halvdelen af solsikkefrø i en mellemstor skål.

Smag til med salt og peber.

 

Tilsæt forårsløg
5

Vend kartofler med resterende forårsløg i gryden.

 

Server
6

Anret svinemørbrad, kartofler og æbleslaw på tallerkener.

Top svinemørbad med sauce fra stegepanden og æbleslaw med resterende solsikkefrø. 

Server med resterende limebåde.