topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk laksegryde

Asiatisk laksegryde

med stegte grøntsager og frisk koriander

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Spis fisk mindst én gang om ugen, siger de, så vi gør, hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fisken koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Klimavenlig
Allergener:
Fisk
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 ml

Kokosmælk

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

½ pose

Koriander

½ stk

Rød chili

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3478 kJ
Kalorier (kcal)831 kcal
Fedt47.7 g
Mættet fedt21 g
Kulhydrat61.8 g
Sukker8.7 g
Protein36.4 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Steg grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær gulerod (uskrællet) og zucchini [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og gulerod i 6-7 min, eller indtil møre, og overfør til en tallerken.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg ingefær og hvidløg
2

Imens, riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Hak koriander [1/2 pose, 2P] groft.

Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og hak fint. 

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg ingefær [2 tsk | 4 tsk], hvidløg, chili og karrypasta i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt kokosmælk
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, et skvæt limesaft og salt [1/2 tsk I 1 tsk], og lad simre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt laks
4

Imens, fjern skind fra laks, og skær kød i 3 cm tern på et andet skærebræt.

Tilsæt laks til stegepanden, og lad simre i 5 min, eller indtil gennemstegt. 

Tilsæt zucchini og gulerod lige inden servering. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog nudler
5

Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med laksegryde og koriander.

Server med limebåde.