Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Pak choi
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
½ stk
Lime
400 g
Små kartofler
1 g
Chiliflager
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 spsk
Hvedemel (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)