Korianderpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korianderpaneret kuller

Korianderpaneret kuller

med krydrede kartofler og hvidløgsyoghurt

Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.

Tags:
Kalorielet
Proteinrig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Pak choi

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

400 g

Små kartofler

1 g

Chiliflager

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2394 kJ
Kalorier (kcal)572 kcal
Fedt16.4 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat61.8 g
Sukker16.5 g
Protein42.2 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6