topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'mac and cheese'

Amerikansk 'mac and cheese'

med trøffelolie-pangrattato og grøn salat

Mac and cheese er en amerikansk klassiker, som jævnligt står på spisebordet hos mange amerikanske familier. I aften får du lov til at forkæle din familie med denne fantastiske hyggeret. Vi serverer vores 'mac and cheese' med en delikat trøffelolie-pangrattato med hvidløg og ost, og grøn salat med cherrytomater, balsamico og pistacienødder.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sennep
Selleri
Æg
Sulfitter
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Portobello

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

8 ml

Trøffelolie

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

15 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Cherrytomater

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4539 kJ
Kalorier (kcal)1085 kcal
Fedt62.8 g
Mættet fedt31.9 g
Kulhydrat88.8 g
Sukker13.5 g
Protein39.6 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyde, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Lav pangrattato
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Tag panden af varmen, og tilsæt hvidløg. Krydr med salt og peber, rør rundt, og overfør til en lille skål.

Steg svampe
3

Skær svampe i tynde skiver. 

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil brunet.

Krydr med salt og peber, og overfør til en tallerken.

Lav salat
4

Imens, skyl salat.

Halver cherrytomater.

Bland balsamico, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], halvdelen af ​​sennep og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Vend salat og cherrytomater i skålen lige inden servering.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt crème fraiche, revet ost, grøntsagsbouillon, resterende sennep, pastavand [1 dl | 2 dl], halvdelen af finrevet ost og et stort nip peber, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet. Tilsæt pasta og svampe, og vend sammen. Krydr med salt, og tag panden af varmen. 

Rør trøffelolie og resterende finrevet ost i skålen med pangrattato.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret mac and cheese i dybe tallerkener.

Drys med pangrattato.

Server med salat toppet med pistacienødder.