American-style bagt kartoffel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American-style bagt kartoffel

American-style bagt kartoffel

med stegt bacon og sprød tranebærsalat

I aften drømmer vi os væk til Amerika og laver American-style bagekartoffel med hvidløg! Vi topper vores kartofler med stegt bacon, forårsløg og fraiche, og serverer dem med en frisk tranebærsalat med kålmix, agurk, æble og solsikkekerner.

Tags:
Kalorielet
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Agurk

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

140 g

Bacon, tern

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2604 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker27.7 g
Protein21.9 g
Salt3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte, og prik små huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 30-35 min, eller indtil gyldne.

Forbered frugt og grønt
2

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Steg bacon
3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt BBQ-sauce
4

Tag panden af varmen, lad køle af en smule, og tilsæt BBQ-sauce.

Vend indtil bacon er dækket, og stil til side.

Bland tranebærsalat
5

Bland kålblanding, agurk, æble og tranebær i en stor skål.

Tilsæt fraiche [2 spsk | 4 spsk], og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret kartofler og tranebærsalat på tallerkener.

Top kartofler med bacon, en smule forårsløg og fraiche.

Top tranebærsalat med resterende fraiche, forårsløg og solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image