HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconÆbleburger
topBanner
Æbleburger

Æbleburger

med karamelliserede løg & fritter

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad den kildrende sødme af den karamelliserede løg bane vejen for de robuste, saltede kartoffelfritter. Indkapsl smagene i varme briocheboller, og top med frisk rucola.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:glutenmælkægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Kartofler

15 g

Løg

50 g

Timian

2 stk

Æble

50 g

Hakket oksekød

⅔ spsk

Panko

(Indeholdergluten)

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Briocheboller

(Indeholdergluten, mælk, ægKan indeholdesesam, soja, nødder)

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3298.6731 kJ
Kalorier (kcal)788.4019 kcal
Fedt47.5127 g
Mættet fedt14.9 g
Kulhydrat52.895 g
Sukker9.4 g
Protein39.8685 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min. 

2

Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage.

3

Skræl og riv æble. Bland æble, hakket oksekød og panko [½ pakke, 2 pers.] i en skål. Krydr med salt* og peber*. Form fars til bøffer (1 pr. person). 

4

Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Tag panden af varmen. Top bøffer med revet ost. Dæk til med låg. Stil til side i 4 min, eller indtil osten er smeltet.

5

Varm boller i ovnen i 2-3 min. Bland rucola [½ pose, 2 pers.] i en skål med en smule olivenolie*, salt* og peber*.

6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med rucola, bøf og karamelliseret løg. Server med fritter og rucola.