topBanner
Æbleburger

Æbleburger

med karamelliserede løg & fritter

Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad den kildrende sødme af den karamelliserede løg bane vejen for de robuste, saltede kartoffelfritter. Indkapsl smagene i varme briocheboller, og top med frisk rucola.

Tags:HurtigBørnevenlig
Allergener:mælkglutenægsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

10 g

Timian

250 g

Æble

15 g

Hakket oksekød

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

50 g

Briocheboller

(Indeholdermælk, gluten, ægKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

½ pose

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4535 kJ
Kalorier (kcal)1084 kcal
Fedt58 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat97 g
Sukker17 g
Protein49 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie. Krydr med salt og peber. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

2

Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør, når der er 5 min tilbage.

3

Skræl og riv æble. Bland æble, hakket oksekød og panko [½ pakke, 2 pers.] i en skål. Krydr med salt og peber. Form fars til bøffer (1 pr. person).

4

Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Tag panden af varmen. Top bøffer med revet ost. Dæk til med låg. Stil til side i 4 min, eller indtil osten er smeltet.

5

Varm boller i ovnen i 2-3 min. Bland rucola [½ pose, 2 pers.] i en skål med en smule olivenolie, salt og peber.

6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med rucola, bøf og karamelliseret løg. Server med fritter og rucola.