
Æbleburger
med karamelliserede løg & fritter
Træt af burgere, der altid smager af det samme? Prøv vores syrlige æbleburger og lad den kildrende sødme af den karamelliserede løg bane vejen for de robuste, saltede kartoffelfritter. Indkapsl smagene i varme briocheboller, og top med frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
1 stk
Løg
½ pose
Timian
1 stk
Æble
250 g
Hakket oksekød
15 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
2 stk
Briocheboller
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
70 g
Rucola
Ikke inkluderet i din måltidskasse
⅔ spsk
Smør
Fremgangsmåde
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.
Skær løg i tynde skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt løg og timian. Lad simre i 10-15 min, eller indtil bløde og karamelliseret. Tilsæt en klat smør*, når der er 5 min tilbage.
Skræl og riv æble. Bland æble, hakket oksekød og panko [½ pakke, 2 pers.] i en skål. Krydr med salt* og peber*. Form fars til bøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en anden stegepande ved middelhøj varme. Steg bøffer i 5-6 min på hver side. Tag panden af varmen. Top bøffer med revet ost. Dæk til med låg. Stil til side i 4 min, eller indtil osten er smeltet.
Varm boller i ovnen i 2-3 min. Bland rucola [½ pose, 2 pers.] i en skål med en smule olivenolie*, salt* og peber*.
Smør boller med mayonnaise. Fyld med rucola, bøf og karamelliseret løg. Server med fritter og rucola.