Thailandsk 'curry style'-svamperisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk 'curry style'-svamperisotto

Thailandsk 'curry style'-svamperisotto

med grønne bønner og saltede peanuts

I dag laver vi en perfekt kogt risotto med portobello og grønne bønner, hvor risen stadigvæk har en smule bid. Karrypasta, kokosmælk, grøntsagsbouillon og sojasauce giver vores Thai curry style svamperisotto en eksotisk smag. Vi topper med crunchy peanuts, frisk forårsløg og syrlig citronsaft.

Tags:
Plantebaseret
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Risottoris

150 g

Portobello

1 stk

Løg

1 stk

Lime

30 g

Rød karrypasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

150 g

Grønne bønner

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Forårsløg

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

5 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2457 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt16.2 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker9.1 g
Protein13.7 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog grønne bønner
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Halver grønne bønner.

Kog bønner i 3-4 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, og stil til side.

Hak løg og hvidløg fint.

Hak svampe groft.

Snit forårsløg fint.

Bland kokosmælk
2

Bland kokosmælk, grøntsagsbouillon, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og vand [5 dl | 9 dl] i en stor skål.

Skær lime i både.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt svampe og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav risotto
4

Tilsæt ris og karrypasta, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. 

Tilsæt kokosblanding, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud

Tilsæt grønne bønner
5

Imens, hak peanuts groft.

Tilsæt grønne bønner til stegepanden med færdig risotto, og lad simre i 1-2 min.

Tag panden af varmen.

Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Drys med forårsløg og peanuts.

Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image