HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVietnamesisk Inspireret Kylling
topBanner
Vietnamesisk inspireret kylling

Vietnamesisk inspireret kylling

med hvidløgsris & syltet gulerod

Populær

Hun har gjort det igen! Sophie, vores kok, serverer en jackpot ret som ingenting. Denne vietnamesisk-inspirerede kyllingeret kombinerer alle de grundlæggende smage med fingerspidsfornemmelse, og hver bid giver en smag af sødt, surt, salt, umami og bittert på en genial måde. Og så lidt ekstra sting takket være chili. Peanuts giver perfekt knas, risen er perfekt kogt med aromatisk hvidløg, og den syltede gulerod er prikken over i'et. Bedst af alt er, at det er en super simpel opskrift, du ikke kan fejle med, og at maden er klar på en halv time.

Tags:StærkHurtigUnder 650 kcal
Allergener:sulfitterglutensojajordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Mynte & koriander

25 ml

Gulerod

20 g

Lime, økologisk

280 g

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

¼ tsk

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

3 tsk

Basmatiris

3 dl

Chili

2 spsk

Peanuts

(Indeholderjordnødder)

Kyllingebrystfilet

Pak choi

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt*

Sukker*

Vand*

Hvedemel*

(Indeholdergluten)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1278.5258 kJ
Kalorier (kcal)305.575 kcal
Fedt7.085 g
Mættet fedt1.2 g
Kulhydrat19.6275 g
Sukker8.5 g
Protein39.135 g
Salt2.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits 1/2 hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre under låg i 10 min. Tag gryden af varmen. Lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skræl gulerod (uskrællet) til lange, tynde bånd. Skær pak choi i 3 cm store stykker. Skær lime i både. Skær kylling i små tern på et andet skærebræt.

3

Bland hvidvinseddike og vand* [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.] med et nip sukker* og salt* i en skål. Vend gulerod i skålen. Vend kylling med hvedemel*, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og et nip peber* i en stor skål. Bland sojasauce, sukker*, et skvæt limesaft og resterende hvidløg til en marinade i en lille skål.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg pak choi i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 4-5 min. 

5

Tag panden af varmen. Tilsæt marinade. Vend med kylling. Hak peanuts groft. Hak mynte og koriander groft. Snit chili fint.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med kylling, pak choi og gulerod. Drys med peanuts, mynte, koriander og chili. Server med resterende limebåde.