topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamese shrimp bowl

Vietnamese shrimp bowl

with coconut rice and fresh mango salad

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

½ stk

Rød chili

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

1 pose

Mynte & koriander

150 g

Langkornede hvide ris

½ stk

Mango

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

2 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2503 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt18.3 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat86.8 g
Sukker21.3 g
Protein18.4 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image