Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Citron
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Avocado
2 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Majs
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Oregano, tørret
1 stk
Salat
2 stk
Rødløg
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
¼ tsk
Salt til guacamole
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Rør i balsamico, sukker, et skvæt vand og et nip salt. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.
Bland oregano,salt , et nip peber, en smule olivenolie oghalvdelen af hvidløg i en mellemstor skål. Vend pulled beans i skålen, og stil til side.
Skær citron i både. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske og kom det i en skål. Tilsæt resterende hvidløg, mayonnaise og et stort skvæt citronsaft. Mos med en gaffel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme. Steg pulled beans indtil brunet, 3-4 min. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Skær tomat i 1 cm tern. Riv salatblade af.
Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat. Dryp med avocadocreme, og server med resterende citronbåde.