
Veggie pulled bean tacos
med karamelliseret rødløg og avocadocreme
Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
2 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Oregano, tørret
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
½ stk
Citron
1 stk
Avocado
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Salat
1 dåse
Majs
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Sukker (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Rør i balsamico, sukker [3 tsk | 6 tsk], et skvæt vand og et nip salt. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Bland oregano [1/2 pose, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber, en smule olivenolie og halvdelen af hvidløg i en mellemstor skål. Vend pulled beans i skålen, og stil til side.

Skær citron [1/2 st, 2P] i både. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske og kom det i en skål. Tilsæt resterende hvidløg, mayonnaise og et stort skvæt citronsaft. Mos med en gaffel, og krydr med salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme. Steg pulled beans indtil brunet, 3-4 min. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Skær tomat i 1 cm tern. Riv salatblade af.
Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat. Dryp med avocadocreme, og server med resterende citronbåde.