Veggie pulled bean tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie pulled bean tacos

Veggie pulled bean tacos

med karamelliseret rødløg og avocadocreme

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Oregano, tørret

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

½ stk

Citron

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Salat

1 dåse

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3928 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat89.6 g
Sukker17.2 g
Protein43.6 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær rødløg i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.

Karamelliser rødløg
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor stegepande på middel varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Rør i balsamico, sukker [3 tsk | 6 tsk], et skvæt vand og et nip salt. Lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Mariner pulled beans
3

Bland oregano [1/2 pose, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber, en smule olivenolie og halvdelen af hvidløg i en mellemstor skål. Vend pulled beans i skålen, og stil til side.

Lav avocadocreme
4

Skær citron [1/2 st, 2P] i både. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske og kom det i en skål. Tilsæt resterende hvidløg, mayonnaise og et stort skvæt citronsaft. Mos med en gaffel, og krydr med  salt og peber.

5

Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme. Steg pulled beans indtil brunet, 3-4 min. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min. Skær tomat i 1 cm tern. Riv salatblade af.

6

Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat. Dryp med avocadocreme, og server med resterende citronbåde.