Spaghetti i cherrytomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti i cherrytomatsauce

Spaghetti i cherrytomatsauce

med cremet ricotta og frisk basilikum

Pasta er din bedste ven når klokken er meget, og børnene skriger efter mad. Vi hjælper gerne med denne lynopskrift på spaghetti vendt i en fantastisk sauce med cherrytomater, fløde, ost og vores egen krydderiblanding som vi kalder Hello Sunrise. Vi topper med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Sennep
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

125 g

Cherrytomater

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 pose

Basilikum

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3465 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt37.8 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker23 g
Protein30 g
Salt6.8 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, finrevet ost, Hello Sunrise, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, cherrytomater, hakkede tomater, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 4-5 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
3

Imens, hak basilikum, valnødder og soltørrede tomater groft.

Tilsæt pasta til stegepanden, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum, valnødder, soltørrede tomater og ricotta.