topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tikka masala

Vegetarisk tikka masala

med sprøde korianderchips og kølende yoghurt

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

1 stk

Løg

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Curry-on

4 g

Mild Mahal

30 g

Tikka masala

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

150 g

Basmatiris

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

1 stk

Agurk

1 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 dl

Vand (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 tsk

Sukker (trin 5)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4445 kJ
Kalorier (kcal)1062 kcal
Fedt57 g
Mættet fedt26.8 g
Kulhydrat109.6 g
Sukker15.7 g
Protein22.5 g
Salt5.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image