
Vegetarisk Sloppy Joe
med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
500 g
Kartofler
1 stk
Forårsløg
75 g
Rødkål, skåret
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 stk
Gulerod
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 4)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på to 240°C/220°C (varmluft). Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Skær forårsløg i tynde skiver, del det hvide og det grønne op. Pisk halvdelen af mayonnaise og et skvæt vand sammen i en mellemstor skål, til flydende konsistens. Krydr med et nip salt og peber. Kom rødkål i, og vend sammen.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvid forårsløg og plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Sænk til middel varme og rør i ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], Worcestershiresauce og vand [1 spsk | 2 spsk]. Smag til med salt og peber. Tag stegepanden af komfuret, og dæk med låg.

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartoffelbåde har 4 min tilbage.

Del boller på midten og smør bunden med resterende mayonnaise. Top med plantefars og en ske rødkålsslaw. Drys med lidt grøn forårsløg, og drys resten over kartoffelbådene. Server Sloppy Joe med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.