topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk Sloppy Joe

Vegetarisk Sloppy Joe

med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw

Tags:
Nem
Vegetarisk
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sennep
Æg
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

75 g

Rødkål, skåret

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

2 spsk

Ketchup (step 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3695 kJ
Kalorier (kcal)883 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat105.1 g
Sukker23.8 g
Protein29.4 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C (varmluft). Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

 

Lav rødkålsslaw
2

Skær forårsløg i tynde skiver, del det hvide og det grønne op. Pisk halvdelen af mayonnaise og et skvæt vand sammen i en mellemstor skål, til flydende konsistens. Krydr med et nip salt og peber. Kom rødkål i, og vend sammen.

 

Steg fars og løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk]  i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvid forårsløg og plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet.

 

Krydr fars
4

Sænk til middel varme og rør i ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], Worcestershiresauce og vand [1 spsk | 2 spsk]. Smag til med salt og peber. Tag stegepanden af komfuret, og dæk med låg.

 

Varm boller
5

Varm boller på risten i ovnen i 3-4 min, når kartoffelbåde har 4 min tilbage.

 

Server
6

Del boller på midten og smør bunden med resterende mayonnaise. Top med plantefars og en ske rødkålsslaw. Drys med lidt grøn forårsløg, og drys resten over kartoffelbådene. Server Sloppy Joe med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image