Vegetarian pulled bean teriyaki
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarian pulled bean teriyaki

Vegetarian pulled bean teriyaki

with black sesame mayo and cashew nuts

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Nødder
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

200 g

Wokblanding

1 stk

Ingefær

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3616 kJ
Kalorier (kcal)864 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat93.2 g
Sukker18.1 g
Protein39.2 g
Salt6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image