topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk dönerkebab

Vegetarisk dönerkebab

med græsk ostesalat og hvidløgsdressing

Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske kebabtallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter med Souvlaki-krydderi, kebab stegt med Panamad, en græsk salat med tomat, salatost, radise og agurk, og cremet hvidløgsdressing med fraiche og mayonnaise.

Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 g

Souvlaki-krydderi

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamad

½ stk

Hvidløgsfed

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Løg

1 stk

Agurk

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

37.5 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3356 kJ
Kalorier (kcal)802 kcal
Fedt47.8 g
Mættet fedt63.2 g
Kulhydrat58 g
Sukker12.5 g
Protein34.1 g
Salt7.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav hvidløgsdressing
2

Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, fraiche og mayonnaise i en lille skål.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Forbered grøntsager
3

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Hak tomat og agurk groft.

Skær radiser [½ pose, 2P] i tynde skive.

Smuldr salatost.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg kebab og løg med Panamad, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav salat
5

Bland salat, tomat, salatost, radiser, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Top med salat og kebab.

Dryp med hvidløgsdressing.