Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske kebabtallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter med Souvlaki-krydderi, kebab stegt med Panamad, en græsk salat med tomat, salatost, radise og agurk, og cremet hvidløgsdressing med fraiche og mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 g
Souvlaki-krydderi
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Panamad
½ stk
Hvidløgsfed
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Løg
1 stk
Agurk
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
37.5 g
Radiser
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Bland hvidløg, fraiche og mayonnaise i en lille skål.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Hak tomat og agurk groft.
Skær radiser [½ pose, 2P] i tynde skive.
Smuldr salatost.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg kebab og løg med Panamad, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Bland salat, tomat, salatost, radiser, agurk, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en stor skål lige inden servering.
Anret fritter på tallerkener.
Top med salat og kebab.
Dryp med hvidløgsdressing.