Varm grillostsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm grillostsalat

Varm grillostsalat

med sprøde kikærter og persilledressing

En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Hvidløgsfed

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3177 kJ
Kalorier (kcal)759 kcal
Fedt38.2 g
Mættet fedt25.6 g
Kulhydrat56.3 g
Sukker16 g
Protein40.4 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern.

Skyl kikærter under koldt vand i en si.

Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

Kog bulgur
2

Bring vand [2,5 dl I 4,5 dl] i kog i en gryde. 

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Steg rødløg
3

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg med sukker [1/2 tsk I 1 tsk] og salt i 5-6 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.

Steg grillost
4

Skær grillost i skiver (2 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Bland dressing
5

Imens, hak hvidløg [1/2 stk, 2P] og persille fint.

Skyl spinat. 

Bland hvidløg, persille og fraiche med et nip salt og peber i en lille skål.

Vend spinat og bagte grøntsager i gryden med færdigkogt bulgur, og krydr med salt og peber.

Server
6

Anret kikærtesalat og grillost i dybe tallerkener.

Top med rødløg og persilledressing.