Varm grillostsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm grillostsalat

Varm grillostsalat

med sprøde kikærter og persilledressing

En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Grillost

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)768 kcal
Energi (kJ)3214 kJ
Fedt36.5 g
Mættet fedt25.1 g
Kulhydrat56.9 g
Sukker16 g
Protein42.2 g
Salt4.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Kog bulgur
2

Bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.

Steg rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt rødløg, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg i 5 min. Overfør til en lille skål.

Steg grillost
4

Skær grillost i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 2-3 min på hver side.

Bland persilledressing
5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt og peber i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med grillost og rødløg. Dryp med persilledressing.