HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconVarm Grillostsalat
topBanner
Varm grillostsalat

Varm grillostsalat

med sprøde kikærter og persilledressing

En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.

Tags:Vegetarisk
Allergener:GlutenSelleriMælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Peberfrugt

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(IndeholderGluten)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

(IndeholderSelleri)

1 stk

Grillost

(IndeholderMælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholdeSelleri)

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

(IndeholderMælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)768 kcal
Energi (kJ)3214 kJ
Fedt36.46 g
Mættet fedt25.1 g
Kulhydrat56.88 g
Sukker16 g
Protein42.24 g
Salt4.8 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

2

Bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt rødløg, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg i 5 min. Overfør til en lille skål.

4

Skær grillost i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 2-3 min på hver side.

5

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt og peber i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med et nip salt og peber.

6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med grillost og rødløg. Dryp med persilledressing.