
Varm grillostsalat
med sprøde kikærter og persilledressing
En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Peberfrugt
4 g
Panamad
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pakke
Kikærter
1 stk
Rødløg
2 stk
Tomat
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ tsk
Sukker (trin 3)
4 dl
Vand (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Bring vand [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt rødløg, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og steg i 5 min. Overfør til en lille skål.

Skær grillost i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Steg grillost i 2-3 min på hver side.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt og peber i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med et nip salt og peber.

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med grillost og rødløg. Dryp med persilledressing.