Japanese umami glazed chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Japanese umami glazed chicken

with jasmine rice and rainbow salad

Allergener:
Sesam
Soja
Hvede
Gluten
Bløddyr
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

150 g

Jasminris

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3610 kJ
Kalorier (kcal)863 kcal
Fedt37.1 g
Mættet fedt4.8 g
Kulhydrat83.2 g
Sukker12.2 g
Protein46.6 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6