Tropisk familiebrunch | kit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tropisk familiebrunch | kit

Tropisk familiebrunch | kit

4 portioner | med mangopandekager og avocadotoast

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet tropisk brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med avocadomos med citron, og ristede cashewnødder. Og så laver vi pandekager, som vi topper med yoghurt, mango med lime, ristet kokosmel og sirup. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med hakket ananas.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid1 time
45 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

½ stk

Citron

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

450 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Mango

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 stk

Lime

100 g

Sirup

1 dåse

Ananasskiver

40 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand (trin 2)

2 spsk

Smør (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 tsk

Sukker (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)9242 kJ
Kalorier (kcal)2209 kcal
Fedt94 g
Mættet fedt45.8 g
Kulhydrat272 g
Sukker138.1 g
Protein49.6 g
Salt5.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft). 

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.

Halver lime.

Bland sukker [2 tsk], vand [1 spsk], et stort skvæt limesaft og mango i en mellemstor skål. Stil til side.

 

Lav pandekager
2

Pisk vand [5 dl] og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering. 

Lav avocadotoast
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 2-3 min, indtil let brunet. Stil til side i en skål.

Knus cashewnødder direkte i posen med en kagerulle, indtil groft knuste. Rist cashewnødder i 3-4 min, indtil gyldne. 

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado, limesaft [2 spsk], salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber. 

Dræn ananas, og hak groft.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener og top med lidt yoghurt [1 pakke], mango, kokosmel og sirup. 

Top avocadotoast med cashewnødder.

Kom resterende yoghurt i glas, og top med ananas.