Toscansk laks og cremet tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk laks og cremet tagliatelle

Toscansk laks og cremet tagliatelle

med sprød bacon og frisk oregano

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med lækker toscansk laks, som vi krydrer med vores skønne krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer vores laks med cremet tagliatelle, som vi blander med calabresepesto, spinat, cherrytomater og bacon. Vi topper med høvlet ost og frisk oregano, og så er maden klar.

Allergener:
Fisk
Æg
Gluten
Hvede
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

140 g

Bacon, tern

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

250 g

Cherrytomater

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Oregano

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Calabresepesto

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4783 kJ
Kalorier (kcal)1143 kcal
Fedt62.7 g
Mættet fedt25.6 g
Kulhydrat89.1 g
Sukker13.4 g
Protein59.7 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Steg fisk
3

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med halvdelen af Mamas Favorit og et nip salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken og dæk til med sølvpapir. 

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'. 

Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek.

Tilsæt pastavand [1/2 dl | 1 dl], madlavningsfløde, calabresepesto, grøntsagsbouillon, resterende Mamas Favorit, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. 

Tilsæt pasta, cherrytomater og bacon, og vend sammen. Lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet, og tag panden af varmen.

Server
6

Anret pasta og laks på tallerkener.

Top med høvlet ost og oregano.