topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk plantefarswok

Vegetarisk plantefarswok

med hvidløgsris og cashewnødder

I aften frister vi med en fantastisk plantefarswok med rødløg, peberfrugt, Ga-Laksa, asiatisk woksauce og sojasauce. Vi serverer vores wok med velduftende hvidløgsris, frisk thaibasilikum, forårsløg og knasende cashewnødder.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Kalorielet
Allergener:
Nødder
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Ga-Laksa

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 pose

Thaibasilikum

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

3 spsk

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2706 kJ
Kalorier (kcal)647 kcal
Fedt19.8 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat86.1 g
Sukker19.2 g
Protein25.3 g
Salt6.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Rist cashewnødder
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Lav wok
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, rødløg og peberfrugt med salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil farsen er let brunet og grøntsagerne er bløde.

Tilsæt Ga-Laksa, asiatisk woksauce, sojasauce og vand [1/2 dl | 1 dl], og steg videre i 30 sek, eller indtil let tyknet.

Forbered råvarer
5

Imens, snit forårsløg fint.

Riv basilikum groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Server
6

Anret hvidløgsris og wok i dybe tallerkener.

Top med cashewnødder, forårsløg og basilikum.

Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image