topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sur-søde rejenudler

Sur-søde rejenudler

med saltede peanuts og frisk forårsløg

Er der virkelig travlt i dag? Så er denne ret lige til højrebenet – super velsmagende og super hurtig med minimal indsats. Kog nudler. Find en stor stegepande frem. Bland nogle løg, wokblanding, rejer, nudler og spændende asiatiske saucer sammen. Bom - færdig. Toppet med peanuts, sesamfrø og friske forårsløg for en ekstra velsmagende oplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Kalorielet
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Jordnødder
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

80 g

Sød chilisauce

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Wokblanding

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2397 kJ
Kalorier (kcal)573 kcal
Fedt9.3 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat92.4 g
Sukker31 g
Protein25.9 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image