I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige vegetarbidder, som du steger med zucchini, gulerødder og pak choi. Du får en ekstra kant på ved at blande retten med en hjemmelavet asiatisk sauce med ingefær, chili og lime. Server med duftende hvidløgsris, som opfanger al den lækre sauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
12.5 g
Honning
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Pak choi
½ stk
Zucchini
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
2 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
½ spsk
Smør til ris
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til sauce
½ spsk
Olie til stegning
Pres eller hak hvidløg fint.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.
Hak chili fint.
Skær lime i både.
Bland ingefær, chili, honning, sojasauce, et stort skvæt limesaft og olivenolie i en lille skål.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Snit forårsløg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Skær zucchini i halve skiver.
Hak pak choi groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt pulled beans og et nip salt og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt halvdelen af forårsløg, og steg i yderligere 1-2 min.
Overfør til en skål.
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.
Steg gulerod, pak choi og zucchini i 4-5 min. Krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt pulled beans og asiatisk sauce, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret hvidløgsris i dybe tallerkener, og top med pulled beans.
Drys med peanuts og resterende forårsløg.
Server med limebåde.