topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stir-fry pulled beans

Stir-fry pulled beans

With garlic rice and crispy peanuts

I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som du steger med forårsløg, gulerødder og zucchini. Du får en ekstra kant på retten ved at blande bønner og grøntsager med asiatisk sauce med ingefær, chili og honning. Server med cremede hvidløgsris, som fanger den lækre sauce.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder
Byg
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

1 stk

Forårsløg

2 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

12.5 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Pak choi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3119 kJ
Kalorier (kcal)745 kcal
Fedt25.1 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat88.9 g
Sukker16 g
Protein39.8 g
Salt6.3 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Bland asiatisk sauce
2

Riv ingefær fint. Hak chili [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Bland ingefær, chili, honning [1 pakke, 2P], sojasauce, limeskal, et stort skvæt limesaft og olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

3

Snit forårsløg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i halve skiver. 

Steg pulled beans
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt halvdelen af forårsløg, og steg i yderligere 1-2 min. Overfør til en skål. 

Steg grøntsager
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og zucchini i 4-5 min. Tilsæt pulled beans og asiatisk sauce, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med pulled beans. Drys med peanuts og resterende forårsløg. Server med limebåde.