Asiatisk wok med vegetarbidder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Asiatisk wok med vegetarbidder

med hvidløgsris og saltede peanuts

I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige vegetarbidder, som du steger med zucchini, gulerødder og pak choi. Du får en ekstra kant på ved at blande retten med en hjemmelavet asiatisk sauce med ingefær, chili og lime. Server med duftende hvidløgsris, som opfanger al den lækre sauce.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder: Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

12.5 g

Honning

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

½ stk

Zucchini

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til sauce

½ spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3172 kJ
Kalorier (kcal)758 kcal
Fedt24.7 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat93.1 g
Sukker16.6 g
Protein40.1 g
Salt6.3 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Bland asiatisk sauce
2

Imens, riv ingefær (uskrællet) fint.

Hak chili fint.

Skær lime i både.

Bland ingefær, chili, honning, sojasauce, et stort skvæt limesaft og olivenolie i en lille skål.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

3

Snit forårsløg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Skær zucchini i halve skiver.

Hak pak choi groft.

Steg pulled beans
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt pulled beans og et nip salt og peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt halvdelen af forårsløg, og steg i yderligere 1-2 min.

Overfør til en skål.

5

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg gulerod, pak choi og zucchini i 4-5 min. Krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt pulled beans og asiatisk sauce, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener, og top med pulled beans.

Drys med peanuts og resterende forårsløg.

Server med limebåde.