Sprød prosciutto-ricottapasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciutto-ricottapasta

Sprød prosciutto-ricottapasta

med balsamicostegte tomater og basilikum

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med sprød prosciutto og pastaen rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Den vidunderlige sauce indeholder madlavningsfløde, cherrytomater, løg, tomat, balsamico, spinat og basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

50 g

Prosciutto

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 dåse

Tomatpuré

8 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2621 kJ
Kalorier (kcal)627 kcal
Fedt21.1 g
Mættet fedt10 g
Kulhydrat81 g
Sukker14.6 g
Protein24.1 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg prosciutto
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered råvarer
3

Imens, halver cherrytomater.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl spinat. 

Pluk basilikum. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middel varme. 

Steg cherrytomater, rødløg, balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], salt og peber i 3-4 min, eller indtil bløde og karamelliseret. 

Tilsæt tomatpuré, hvidløg og Mamas Favorit, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand, spinat og basilikum, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.

Krydr med salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med prosciutto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image