topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spiced koftas

Spiced koftas

with fennel-orange salsa and bulgur

I aften går den kulinariske rejse til Thailand og vi frister med en fantastisk 'cashew chicken' wok med masser af dejlige ingredienser. Vi fylder vores wok med paneret kylling, peberfrugt, løg, sukkerærter, cashewnødder og masser af skønne krydderier. Spændende tilbehør er cremet kokosris og frisk thaibasilikum.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Gluten
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Fennikel

1 stk

Appelsin

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Gulerod

250 g

Hakket oksekød

4 g

Panamad

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Snittet kålsalat

1 pose

Mynte

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2225 kJ
Kalorier (kcal)532 kcal
Fedt21.5 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat55.3 g
Sukker16.7 g
Protein27.5 g
Salt7.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image