topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydøstasiatisk svinekød

Sydøstasiatisk svinekød

med hvidløgskogte ris og stegte grøntsager

Det sydøstasiatiske køkken kendetegnes ved retter, der er nemme at tilberede, med forskellige stærke, aromatiske komponenter. Du får et eksempel på dette her. Hvidløgsris passer sig selv på komfuret, imens vi steger kød og grøntsager med asiatiske krydderier, og så topper vi herlighederne med sort sesammayonnaise og frisk glaskål. Det bliver ikke nemmere end dette at lave asiatisk mad!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3023 kJ
Kalorier (kcal)723 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker11.1 g
Protein38.6 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende. 

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod i 3-4 min.

Tilsæt pak choi og salt, og steg videre i 2 min, eller indtil møre.

Overfør til en skål.

Mariner kød
4

Imens, skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg kød
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med Ga-Laksa i 2-3 min.

Tilsæt grøntsager, sojasauce og sukker, og steg i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Server
6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med glaskål.

Dryp med sesammayonnaise.