Cremet paprikalaks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet paprikalaks

Cremet paprikalaks

med cannelinibønnemos og glaskålssalat

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

500 g

Bagekartoffel

½ pakke

Cannellinibønner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

4 g

Røget paprika

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

½ g

Chiliflager

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3437 kJ
Kalorier (kcal)821 kcal
Fedt39.5 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat75.3 g
Sukker17.2 g
Protein39.7 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav cannelinibønnemos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. 

Skyl bønner [½ pakke, 2P] under koldt vand i en si.

Kog kartofler, bønner og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos. 

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skræl glaskål [1/2 stk, 2P], og skær i 1/2 cm stave.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak persille fint.

Steg laks
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt. 

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken, og dæk til. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav glaskålssalat
4

Bland glaskål, æble, persille, olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en mellemstor skål.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt røget paprika, madlavningsfløde, vand [2 spsk | 4 spsk], grøntsagsbouillon, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og et nip salt, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret cannelinibønnemos, laks og glaskålssalat på tallerkener. 

Top laks med paprikasauce.