topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sataykarry

med grønne linser, chilistegt pak choi & hvidløgsris

Sataykarry med peanutbutter, kokosmælk og lime er en populær og velsmagende asiatisk ret. Den vidunderlige karryret indeholder masser af lækre ingredienser som grønne linser, rødløg, peberfrugt og ingefær. Herligt tilbehør med masser af farve og smag er chili-stegt pak choi med cashewnødder!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

1 stk

Peberfrugt

4 g

Ga-Laksa

100 ml

Kokosmælk

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Rødløg

1 pakke

Grønne linser

1 stk

Lime, økologisk

½ stk

Rød chili

20 g

Cashewnødder

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

efter behov

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)780 kcal
Energi (kJ)3262 kJ
Fedt22.22 g
Mættet fedt10.5 g
Kulhydrat109 g
Sukker20.1 g
Protein29.82 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Riv ingefær og hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg og halvdelen af ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

Forbered grøntsager
2

Skær pak choi i kvarte på langs. Hak cashewnødder groft. Skær peberfrugt i kvarte. Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak peanuts groft. Skær lime i både. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og snit fint.

Steg pak choi
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg cashewnødder, pak choi og chili i 3-4 min, og overfør til en skål.

Steg linser
4

Skyl linser under koldt vand* i en si. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg peberfrugt, peanuts, rødløg, linser, Ga-Laksa og resterende ingefær i 2-3 min.

Lav sataykarry
5

Tilsæt peanutbutter, kokosmælk og sojasauce til stegepanden, og lad simre i 5 min. Tilsæt et stort skvæt limesaft, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og sataykarry i dybe tallerkener. Top med pak choi.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image