topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Miso-glaseret laks

Miso-glaseret laks

med ingefærris og pak choi-salat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Misopasta er en japansk pasta, der hovedsageligt består af fermenteret sojabønner. I aften steger vi laks, og glacerer den derefter i en miso-glace med sojasauce. Vi server vores Miso-glaseret laks med aromatiske ingefærris, en frisk pak choi-salat med gulerod og lime, og spicy srirachayoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Stærk
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

½ stk

Gulerod, Julienne

½ stk

Lime

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Sriracha

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3216 kJ
Kalorier (kcal)769 kcal
Fedt34.9 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat76.4 g
Sukker9 g
Protein36 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg laks
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, bland misopasta [1/2 pakke, 2P], sojasauce [1/2 pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten. 

Lav salat
3

Hak pak choi fint, og skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland pak choi, gulerod [1/2 pose, 2P], limesaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.

Tag panden af varmen, og vend laks med miso-glace.

Vend ingefærpasta i gryden med færdigkogt ris.

Bland sriracha [1/2 pakke, 2P], yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ingefærris i dybe tallerkener.

Top med salat og laks.

Drys med sesamfrø.

Server med srirachayoghurt.