Svamprisotto er en velsmagende og fyldig ret, som er let at tilberede. Risottoen indeholder østershatte, skalotteløg, hvidløg, Worcestershire sauce, ost og citronsaft. Vi serverer vores fantastiske risotto med proscuittosvøbt svinemørbrad, pinjekerner og ovnbagt broccolini.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
50 g
Prosciutto
150 g
Risottoris
4 g
Kyllingebouillon
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Østershatte
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg Kan indeholde Æg, Mælk)
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
75 g
Broccolini
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
½ stk
Citron
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
6 dl
Vand (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 5)
1 spsk
Smør (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Svøb svinemørbrad i prosciutto.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Brun svinemørbrad i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, hak skalotteløg fint.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Skær svampe i tynde skiver.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svampe og skalotteløg i 3 min, eller indtil bløde. Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let gennemsigtige.
Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], Hvide Løjer & Urter, worcestershire sauce og kyllingebouillon, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil risen er 'al dente' og bouillonen er absorberet.
Fordel broccolini [1/2 pose, 2P] på bagepladen i ovnen. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i 10-12 min, eller indtil møre.
Tag panden af varmen.
Tilsæt finrevet ost, citronsaft [1 spsk I 2 spsk], smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og rør rundt.
Skær svinemørbrad i tynde skiver.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.
Anret risotto i dybe tallerkener.
Top med svinemørbrad.
Drys med pinjekerner.
Server med broccolini.