Prosciuttosvøbt svinemørbrad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciuttosvøbt svinemørbrad

Prosciuttosvøbt svinemørbrad

med cremet svamperisotto og ovnbagt broccolini

Svamprisotto er en velsmagende og fyldig ret, som er let at tilberede. Risottoen indeholder østershatte, skalotteløg, hvidløg, Worcestershire sauce, ost og citronsaft. Vi serverer vores fantastiske risotto med proscuittosvøbt svinemørbrad, pinjekerner og ovnbagt broccolini.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Æg
Soja
Gluten
Byg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

50 g

Prosciutto

150 g

Risottoris

4 g

Kyllingebouillon

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Østershatte

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg Kan indeholde Æg, Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

75 g

Broccolini

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

6 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3083 kJ
Kalorier (kcal)737 kcal
Fedt84.8 g
Mættet fedt43.3 g
Kulhydrat69.7 g
Sukker5.4 g
Protein50.1 g
Salt18.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Tilbered svinemørbrad
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Svøb svinemørbrad i prosciutto.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. 

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Steg svampe og skalotteløg
2

Imens, hak skalotteløg fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Skær svampe i tynde skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe og skalotteløg i 3 min, eller indtil bløde. Tilsæt ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let gennemsigtige.

Kog ris
3

Tilsæt vand [6 dl | 12 dl], Hvide Løjer & Urter, worcestershire sauce og kyllingebouillon, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil risen er 'al dente' og bouillonen er absorberet.

Bag broccolini
4

Fordel broccolini [1/2 pose, 2P] på bagepladen i ovnen. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i 10-12 min, eller indtil møre.

Bland risotto
5

Tag panden af varmen.

Tilsæt finrevet ost, citronsaft [1 spsk I 2 spsk], smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og rør rundt.

Skær svinemørbrad i tynde skiver. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Top med svinemørbrad.

Drys med pinjekerner.

Server med broccolini.