Vegetariske 'peanut noodles'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske 'peanut noodles'

Vegetariske 'peanut noodles'

med sataysauce og stegte grøntsager

Udonnudler kommer fra Japan og er lavet af mel, vand og salt. De er kendetegnet ved deres hvide farve og ved at de er tykkere end almindelige nudler. I aften blander vi dem i en dejlig sauce med veganske strimler, sataysauce, ingefærpasta, løg, gulerod, hvidløg og pak choi. Vi topper med ristede løg og frisk forårsløg, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Plantebaseret
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske strimler

(Indeholder Soja)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

½ g

Chiliflager

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

1 stk

Forårsløg

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2712 kJ
Kalorier (kcal)648 kcal
Fedt18.4 g
Mættet fedt3.9 g
Kulhydrat83.4 g
Sukker14.7 g
Protein30.2 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Steg veganske strimler
1

Bland veganske strimler, hvedemel [1 spsk | 2 spsk], Ga-Laksa og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en mellemstor skål.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg veganske strimler i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak pak choi groft.

Skær citron [½ stk, 2P] i både.

Snit forårsløg fint.

Kog nudler
3

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

Bland sataysauce [1/2 pakke, 2P], sojasauce og ingefærpasta i en lille skål.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg grøntsager
4

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, pak choi og chiliflager [1/2 pakke, 2P], og steg videre i 30 sek.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt veganske strimler, nudler, sataysauceblanding og halvdelen af nudelvand.

Vend sammen, og lad simre i 2-3 min.

TIP: Tilsæt resterende nudelvand, hvis nudlerne ser tørre ud. 

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og ristede løg [½ pakke, 2P].

Server med limebåde.