topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panko-breaded saithe

Panko-breaded saithe

med hvidløgsris og pandestegte grøntsager

Ugens fisk behøver slet ikke være kedelig! Vi panerer sej i aiolidressing og panko, og bager den sprød og gylden. Vidunderligt tilbehør er velduftende hvidløgsris, stegt broccoli, gulerod og forårsløg, hjemmesyltet agurk og sort sesammayonnaise!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

250 g

Broccoli

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

75 g

Radiser

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Ketchup (step 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3637 kJ
Kalorier (kcal)869 kcal
Fedt38.9 g
Mættet fedt4.1 g
Kulhydrat91.4 g
Sukker11.4 g
Protein35.2 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær fisk i 3 cm tern. Bland aioli og ketchup i en stor skål. Smag til med salt* og peber*.

2

Bland fisk med aiolidressing, så fisk er dækket. Tilsæt panko, og sørg for at fisk er dækket. Placer fisk i et lag på en bageplade med bagepapir, og top med resterende pankomix. Dryp med en smule olivenolie*, og bag indtil sprød og gennemstegt, 12-15 min.

Kog hvidløgsris
3

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en gryde på middel varme. Steg hvidløg indtil velduftende, 30 sek. Tilsæt ris, vand* [3 dl | 6 dl] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil ris er blødt, og vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

4

Skær agurk i tynde skiver og bland dem med hvidvinseddike og sukker* [1 tsk | 1 tsk] i en skål. Skær broccoli i små stykker, også stilken. Skær gulerod (uskrællet) i tynde halvmåner. Skær forårsløg i tynde skiver, del det hvide og det grønne op.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg broccoli (inklusive stilk), gulerod og hvid forårsløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. TIP: Kom en smule vand* i stegepanden, så bliver maden hurtigere færdig. Krydr med salt* [¼ tsk | ½ tsk] og peber*.

6

Hæld væde fra agurk, og tryk ekstra væde godt ud. Anret hvidløgsris i dybe tallerkener og top med stegte grøntsager, pankopaneret sej og syltet agurk. Dryp med sort sesammayonnaise og drys med grøn forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image