Pandestegt middelhavskylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt middelhavskylling

Pandestegt middelhavskylling

med lun bulgurtabouleh og yoghurtdressing

Velkommen til middelhavsfest! Er I blevet trætte af traditionelle måder at servere kylling, så har vi fundet en vidunderlig variant! Når kyllingen steges med krydderier inspireret af middelhavet, så er det nemt at drømme sig væk til varme lande. Plejer I at servere kartofler til kyllingen? Ikke i aften! I stedet for rører vi den smukkeste tabouleh sammen, bestående af bulgur med bid, agurk og rødløg. En mild og cremet purløgsdressing som tilbehør vil blive elsket af store og små!

Tags:
Børnevenlig
Kalorielet
Max 50g kulhydrater
Hurtig
Allergener:
Mælk
Selleri
Hvede
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2414 kJ
Kalorier (kcal)577 kcal
Fedt26 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat37 g
Sukker7.8 g
Protein42.9 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

 Steg kylling
2

Krydr kylling med Middelhavsdrøm og et nip salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 5-6 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak agurk og rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Halver cherrytomater.

Hak persille fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Lav tabouleh
4

Bland bulgur, cherrytomater, agurk, rødløg og citronsaft [1/2 spsk | 1 spsk] i en skål. 

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie.

Lav yoghurtdressing
5

Bland yoghurt, aioli og persille i en lille skål, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.

Server
6

Anret tabouleh og kylling på tallerkener.

Server med yoghurtdressing og resterende citronbåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image