Cajunkrydret ørred
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørred

Cajunkrydret ørred

med taboulehsalat og hvidløgsyoghurt

Tabouleh er en bulgursalat fra Libanon, som kan indeholde mange spændende ingredienser. Aftenens taboulehsalat frister med bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille og citron. Vi serverer vores tabouleh med cajunkrydret ørred toppet med hvidløgsyoghurt.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Spis mig først
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Fisk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

2 stk

Tomat

½ stk

Citron

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2194 kJ
Kalorier (kcal)524 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat36.8 g
Sukker8 g
Protein33 g
Salt2.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.

Bland yoghurt, hvidløg, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg fisk
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min på den ene side. Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered grøntsager
4

Imens, skær agurk og tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Hak persille groft.

Lav taboulehsalat
5

Vend agurk, tomat, rødløg, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], saft fra resterende citronbåde, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret taboulehsalat i dybe tallerkener.

Top med fisk og hvidløgsyoghurt.