topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med nudler og ingefærstegt pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Klimavenlig
Klimavenlig
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

150 g

Mienudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2239 kJ
Kalorier (kcal)535 kcal
Fedt19 g
Mættet fedt9.4 g
Kulhydrat67.7 g
Sukker14 g
Protein21 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær. Riv limeskal og skær sen lime i både. Skær pak choi i kvarte. Skær gulerod (uskrællet) i 3 cm lange, tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Hak rejer groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min, indtil blød. Tilsæt pak choi og ingefær, og steg i 2 min. Tilsæt hvidløg, citronskal og karrypasta og kog i 1 min under omrøring.

Kog karry
3

Skru ned til middel varme, og tilsæt kokosmælk [½ dåse, 2P], sojasauce [½ pose, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk], og rejer. Bring i kog, og kog i 3-4 min under omrøring. VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. Tag stegepanden af komfuret.

Kog nudler
4

Bring en gryde med saltet* vand* i kog. Tilsæt nudler og et nip salt*. Kog i 1-2 min, eller indtil de er bløde. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Bland nudler og karry
5

Bland færdige nudler med karryn. Tilsæt limesaft [½ stk | 1 stk]. Krydr med salt* og peber* .

Server
6

Anret nudler og rød karry i skåle. Pres limesaft over fra resterende limebåde. Pynt med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image