
Sweet and spicy plantbased kebab
with garlic rice and pomegranate salad
Tags:
Plant-based
•Vegetarisk
Allergener:
Soja
•Hvede
•Gluten
•Sennep
•Havre
•Selleri
•Sesam
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Sød chilisauce
½ g
Chiliflager
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
4 g
Panamad
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ stk
Granatæble
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Appelsin
1 stk
Gulerod
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
½ dl
Vand (trin 5)
•Stegepande
•Medium Saucepan
Fremgangsmåde
1
2
3
4
5
6