Familiebrunch | med avocadotoast
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Familiebrunch | med avocadotoast

Familiebrunch | med avocadotoast

4 portioner | og pandekager med chokoladeknapper

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag familien med i køkkenet og lav en fantastisk Familiebrunch. Vi steger vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Samtidig varmer vi brød, som vi derefter topper med avocadomos, bacon og græskarkerner. Yoghurt anretter vi i glas i lag med valnødder og granatæblekerner. Og så er det tid til at vække mor!

Allergener:
Mælk
Nødder
Gluten
Hvede
Æg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid50 minutter
50 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Honning

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

2 stk

Avocado

125 g

Bacon, skiver

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Appelsin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

5 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)10429 kJ
Kalorier (kcal)2493 kcal
Fedt122.7 g
Mættet fedt54.8 g
Kulhydrat269.4 g
Sukker105.2 g
Protein64.3 g
Salt7.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Rist brød og bag bacon
1

Forvarm ovnen til 200 °C/180 °C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød. 

Halver brød på langs, og derefter på bredden, til 8 stykker, og fordel på en på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt.

Bag i 6-8 min, indtil sprøde.

Honningrist valnødder
2

Imens, hak valnødder groft. 

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilbered nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil det bobler og nødderne er dækket af honning. 

Overfør til et bagepapir og spred nødderne ud, så de kan køle ned.

Lav pandekager
3

Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.

Smelt smør [2 spsk] i samme stegepande (skyl først af) på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: 1) Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. 2) Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres.

Forbered yoghurt
4

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.

Anret yoghurt og granatæblekerner i lag i glas. Top med valnødder og granatæblekerner. Lav et nyt lag med yoghurt, og top med granatæblekerner og valnødder. 

TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav avocadotoast
5

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Bland avocado, fraiche, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Smør brød med avocadomos, og top med bacon og græskarkerner.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret avocadotoast, yoghurt og pandekager på en talleken, eller på et bræt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image