Middelhavsinspireret bulgurbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret bulgurbowl

Middelhavsinspireret bulgurbowl

2 portioner | med avocado og spinat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksusfrokost, i form af en fristende bowl med middelhavsinspirerede smage. Vi bygger vores bowl med bulgur blandet med tomat, spinat, avocado og salatost, og så topper vi med cremet pestodressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Avocado

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

100 g

Cremet pestodressing

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3746 kJ
Kalorier (kcal)895 kcal
Fedt68 g
Mættet fedt19.6 g
Kulhydrat36.6 g
Sukker8.3 g
Protein20.1 g
Salt3.6 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. 

Forbered råvarer
2

Imens, skyl spinat. 

Skær tomat i halve.

Smuldr salatost i en lille skål.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Bland ingredienser
3

Bland tomat, bulgur, spinat, olivenolie [1 spsk], salt [1/4 tsk], halvdelen af ​​avocado og halvdelen af salatost i en stor skål.

Server
4

Anret bulgursalaten i dybe tallerkener, og top med resterende avocado og ost. 

Dryp med pestodressing, og krydr med et nip sort peber.