Græsk inspireret vegetarpita
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk inspireret vegetarpita

Græsk inspireret vegetarpita

2 portioner | med oliven og spinat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Drøm dig væk til Grækenland med disse skønne pitabrød, fyldt med klassiske græske ingredienser. Du kan nemlig se frem til en yderst velsmagende vegetarpita med pesto yoghurt, spinat, cherrytomater, kalamataoliven og salatost.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

70 g

Kalamataoliven

30 g

Spinat

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2850 kJ
Kalorier (kcal)681 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt15.9 g
Kulhydrat40.8 g
Sukker6.4 g
Protein19.1 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem. 

Forbered grøntsager
2

Skyl spinat.

Skær cherrytomat i halve og oliven i tynde skiver.

Lav fyld
3

Kom tomater, oliven, og olivenolie [1 spsk] i en skål.

Tilsæt smuldret salatost og et nip peber, og vend sammen.

I en lille skål blandes yoghurt, pesto og et nip salt og peber.

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrødene. 

Smør pitabrød med pesto yoghurt, og fyld med spinat, cherrytomat, oliven og salatost.