EM 2024 tapasbræt | med salchichon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
EM 2024 tapasbræt | med salchichon

EM 2024 tapasbræt | med salchichon

2-4 portioner | prosciutto, pesto og kalamataoliven

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inviter venner og familie til en rolig aften med masser af tid til at nyde det skønne tapas snackbræt, som du hurtigt får anrettet. I aften blivet det fyldt med dejligt salt og lidt tør salchichon og prosciutto, smukt grøn pesto, aromatiske kalamataoliven, tørrede tranebær, sprøde pistacienødder, kiks med havsalt, friske cherrytomater og æble.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid5 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

80 g

Salchichon

(Indeholder Mælk Kan indeholde Soja)

50 g

Prosciutto

175 g

Kiks med havsalt

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

70 g

Kalamataoliven

40 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Æble

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4326 kJ
Kalorier (kcal)1034 kcal
Fedt55.4 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat97.6 g
Sukker35 g
Protein32.9 g
Salt7.5 g

Fremgangsmåde