Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. French Toast, eller arme riddere som de også kaldes, er et rigtig godt bud på en luksus morgenmad. Specielt i denne opskrift, hvor vi server dem med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede pistacienødder og hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
30 g
Pistacienødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 g
Hindbærsyltetøj
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
100 g
Honning
2 stk
Æg (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 3)
Skær hver bolle i 4 skiver.
Pisk æg [2 stk] og madlavningsfløde i en stor dyb tallerken.
Vend forsigtig brød i blandingen, og stil til side til for at trække i 10 min.
Imens, hak pistacienødder og hasselnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist nødder, halvdelen af honningen og et nip salt i 3-4 min, indtil det bobler og nødder er dækket.
Fordel på et stykke bagepapir, og lad køle af.
Skyl stegepanden af, og opvarm en smule olivenolie og smør [1 spsk ] i den på middelhøj varme.
Steg brød i 2-4 min i omgange, indtil let brunet.
Anret french toast på tallerkener, og dryp med resterende honning.
Server med yoghurt, hindbærsyltetøj og honningristede nødder.